2008

SARBATORIRE CRACIUN LA BARATI

CALCULATOR PENTRU ANDREEA

Galerie foto

PETRECERE CRACIUN

CONCERTUL DE CRACIUN

Galerie foto

BURSA STUDENT

PARTICIPARE BAL ROTARY FOCSANI

CONCURS COSTUME POPULARE GALBENI

Valoarea proiectului a fost de 900 RON. In urma implementarii proiectului Sala Multifunctionala sat Galbeni comuna Nicolae Balcescu juetul Bacau membrii clubului au decis lunar sa se implice in organizarea unui evenimeniment. Asfel sa hotarat ca prima actiune sa fie in preajma sarbatorilor de iarna si sa fie un prilej de promovare a portului popular. Sa propus un concurs de costume populare si pentru a se impica toata comunitatea sa stabilit desfasurarea evenimentului pe trei sectiuni: copii, bunici, copii cu bunici (perechi).

Premii: locul I 150 lei, locul II 100lei, locul III 50 lei. Fiecare dintre concurenti si-au prezentat costumele si originea lor , de cine au fost lucrate dupa care au interpretat cantece populare sau au povestit o mica istorioara.

Galerie foto

PROIECT SCAUNUL CU ROTILE

La initiativa Rotary District 2241 Romania Republica Moldova au fost achizitionate aproximativ 400 scaune cu rotile .Rotary Club Bacau a platit 10 scaune care au fost distribuite la 10 persoane care aveau nevoie urgenta de acestea . Pana la desfasurarea acestei actiuni nu au existat informatii privitoare la dimensiunea acestei necesitati ,dar pe masura ce sau cautat beneficiarii acestor scaune membrii clubului au fost impresionati de multitudinea cazurilor medicale ce necesita folosirea lor.

Valoarea proiectului a fost de 1,000 ron.

Proiectul sa desfasurat in luna iulie 2008.

Beneficiarii acestor scaune au fost

PAIU VASILE 81 ani

CIOLOCA IONEL 16 ani

PARASCANU MARIA 70 ani

ADOBRI STEFAN 66 ani

HOLDEA DANIEL 13 ani

MARGEL OLGA 81 ani

BUDA MARIA 64 ani

PETRESCU ILIE 76 ani

DAMACHIN JENICA 78 ani

copil VALEA MARE 7 ani

Proiectul va continua si se vor lua in calcul si alte forme de implicare in sprijinirea persoanelor cu handicap .

Membri ROTARY implicati PETRESCU SORIN, CRISTIAN LEFTER, SEBASTIAN NEGREA, IULIAN BOGHIU

Galerie foto

PENTRU UN VIS

Actiunea a avut loc in luna OCTOMBRIE 2008 . Valoarea ajutorului a fost de 700 RON. Eleva Andreea Tudoriu, o speranta a muzicii usoare, a solicitat un ajutor material pentru o deplasare in Slovenia la un festival international de muzica usoara .
Analizand palmaresul micutei, membrii clubului au decis sa o sprijine si, s-a initiat si un parteneriat pentru organizarea celei de a II a editii a Festivalului de Muzica Usoara pentru Copiii din Bacau 2009.
La revenirea in tara, Andreea ne-a informat ca a obtinut locul I la acest festival cea ce ne-a intarit convingerea ca trebuie sa ii acordam in continuare sprijin. La aceasta actiune au participat toti membrii clubului.

BURSA PENTRU IONUT

Actiunea a avut loc in luna SEPTEMBRIE 2008. Valoarea proiectului a fost de 2500 RON. Bursa acordata este o continuare a sustinerii elevului Ionut C, elev in clasa a X a Colegiului Vasile Alecsandri Bacau.
Ionut are o situatie materiala deficitara si sufera de ____________ .Membrii clubului au decis ca si in anul scolar 2008-2009 sa fie alaturi de el si au acordat o bursa lunara de 250 ron. De mentionat ca Ionut a mai beneficiat din partea clubului si de un scaun cu rotile in care este imobilizat din cauza bolii.
La aceasta actiune au participat toti membrii clubului.

UN ZAMBET PENTRU VARSTA A TREIA

Actiunea a avut loc in Bacau, in luna DECEMBRIE 2008. Valoarea proiectului a fost de 1500 RON.
In urma Concertului de Craciun, o parte din fonduri au fost destinate cumpararii de cadouri pentru 200 de varstnici aflati in caminul de batrani din Bacau.
Actiunea a avut loc in data de 24 decembrie si a fost sprijinita de colegul nostru Sorin Gavrila cu o contributie substantiala.
La actiune au participat Catalin Vasile si Iulian Boghiu.
Aceste mici simboluri de recunostinta, Clubul Rotary le va face de cate ori va fi posibil.

Galerie foto

DE LA TESCANI LA CHISINAU

Actiunea a avut loc in luna august 2008 .Valoarea proiectului a fost de 500 EURO.
Un numar de cinci copii care au participat in luna iunie 2008 la Tabara de Pictura TESCANI au fost selectionati la inchiderea taberei pentru a participa la tabara ART TEXTIL SADOVA din Republica Moldova.
Ajutorul acordat a fost de 100 euro de persoana si a constat in achitarea costurilor efective ale taberei , drumul fiind suportat de fiecare din ei.
Deplasarea sa efectuat sub indrumarea d-lui profesor Aurel Stanciu , cel care le-a fost indrumator si in tabara din TESCANI.
Copiii ce ne-au reprezentat au facut o impresie foarte buna si au fost apreciati de artistii plastici si profesorii moldoveni ce au fost prezenti la aceasta tabara .
Lucrarile executate au fost prezentate intr-un catalog si expuse in una din cele mai importante galerii de arta din Chisinau.
Copii au legat prietenii si au invatat lucruri noi fiind fiecare din ei sub indrumarea unui artist plastic moldovean.
La sosire au prezentat actiunea in cadrul clubului si au adus multumiri clubului pentru sprijinul acordat.
Membri ROTARY implicati: toti membrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parteneri

 

 

 

 

web design | seo | hosting