2004

28 mai 2004 , RC Bacău a participat, în calitate de sponsor, la “Balul Florilor” organizat de RC Onești.

30.aprilie – 01.mai.2004 , RC Bacău a organizat la Slănic Moldova, întâlnirea membrilor Comitetelor RC din Regiunea de Nord-Est. Acțiunea a avut ca scop cunoașterea activității cluburilor, schimburi de experiență, posibilități de colaborare și promovare de programe în comun;

26 aprilie 2004 , ajutor umanitar, în valoare de 800 EURO, acordat lui Gh. Popa – directorul “C.I.C.A.- G. Apostu”, pentru investigații medicale efectuate în străinătate;

23 aprilie 2004 , susținerea financiară, în valoare de 5.000.000 lei, a manifestării “Sfântul Gheorghe – Ziua Centrului Apostu”, expoziție de pictură religioasă aflată la a-X-a ediție. Banii s-au constituit în premii acordate participanților – copii de la Liceele de artă din Bacău și Focșani.

08 aprilie 2004, a organizat, împreună cu Rotaract, acțiunea „Solidaritate Comunitară de Paște”, cu scopul ajutorării unor membri ai comunității noastre, pentru care soarta nu a fost prea generoasă. Desfășurată în satul Panu, com. Stănișești, acțiunea a avut o amploare deosebită, copii primind cadouri de la un „iepuraș” considerat până atunci himeric. Peste 100 de familii au primit în dar produse alimentare specifice sărbătorilor pascale. Până pe 15 iunie vom face o deplasare la Panu pentru le oferi copiilor din sat haine și încălțăminte.

06 martie 2004, Rotary Club Bacău, împreună cu Lions, a organizat “Balul mărțișorului” o întâlnire în scopul cunoașterii și integrării membrilor celor două cluburi. La întâlnire au participat tineri rotaractieni, un membru al RC București, membri ai cluburilor Lions și Rotary (24).

25 februarie 2004 , Rotary Club Bacau, a participat, în calitate de sponsor de aurla “Gala Premiilor Comunității Băcăuane”, organizată de Fundația de Sprijin Comunitar. În urma unei vizite la FSC Bacău a doamnei Pat Kennedy, membra Rotary Club Llandrindod Wells a vizitat și Rotary Club Bacău. Colaborarea celor două cluburi se va concretiza într-un proiect ce are ca obiectiv renovarea clădirii școlii din loc. Panu, com. Stănișești.

Rotary Club Bacau a premiat cei mai valorosi matematicieni care care au participat la concursul interjudetean „Gheorghe Vranceanu” sub denumirea „Zilele Matematicii Bacauane” desfasurat in perioada 2-5 decembrie 2004 sub patronajul Colegiului National ” Gh. Vranceanu” Bacau si a Societatii de Stiinte Matematice – Filiala Bacau.

Castigatorii acestei editii Leonida Ionut – gimnaziu si Muntenu Sinziana – liceu, sunt elevi ai Colegiului National „Mihai Viteazu” din Ploiesti si au primit din partea clubului cate un premiu in valoare de 3 milioane lei- Premiul anual Rotary Cub Bacau pentru matematicieni.

Galerie Foto

web design | seo | hosting