2003

Proiecte 2003

În perioada 05 – 20 iulie 2003, a avut loc „Schimbul de Tineri”, organizat de Rotary Club Zwetll, Austria în colaborare cu Rotary Club Bacău. Obiectivul acestui program a constat în identificarea și sprijinirea unui elev cu vârsta 16-25 ani, cu un handicap locomotor ușor, care să beneficieze de o vacanță de vis în Austria. Astfel, norocosul a fost Claudiu Patrașc, elev al clasei a XI.

05 mai 2003 , Rotary Club Bacău a organizat la Barați o cina festivă cu sopul integrării membrilor Clubului Rotaract Bacău în circuitul Rotary. La întâlnire au participat 16 de tineri rotaractieni, un membru al Clubului Lions Club și Algeria Ledermann, președinta Acociației ESPOIRROUMANIE. În urma acestei întâlniri asociația Espoirroumanie a sprijinit activitatea Spitalului de Moinești prin acordarea de ajutoare specifice: microscoape, paturi, medicamente etc.

23 aprilie 2003 , a organizat acțiunea „Solidaritate Comunitară de Paște”, cu scopul ajutorării unor membri ai comunității noastre, pentru care soarta nu a fost prea generoasă. Desfășurată pe raza municipiului Bacău, acțiunea a avut o amploare deosebită, oameni din aproape toate cartierele primind cadouri de la un „iepuraș” considerat până atunci himeric. Peste 100 de familii au primit în dar produse alimentare specifice sărbatorilor pascale.

14 aprilie 2003 , Aula Moldova a Universității George Bacovia a găzduit o întalnire care l-a avut drept protagonist pe Prea Sfinția Sa Ioachim Băcăuanul. Organizată de Rotary Club, conferința a avut ca temă semnificația Sărbatorilor Pascaleîn viața creștinilor.

07 aprilie 2003 , a avut loc o întalnire, în Aula Moldova a Universității George Bacovia, cu academicianul Dionisie Vitcu, care a dezvăluit membrilor clubului Rotary tainele oenologiei.

22. 02.2003 , a avut loc Balul Rotary Bacău la Restaurantul Hotelului Măgura din Târgu Ocna.

10 ianuarie 2003 a avut loc Chartarea Rotary Club Onești, al cărui naș a fost Rotary Club Bacău.

web design | seo | hosting