Blanaru Alexandru

Astazi 3 decembrie 2012 l-am avut in mijlocul nostru pe noul presedinte ales al Rotaract Bacau, domnul Blanaru Alexandru.

Alexandru Blanaru

Alexandru Blanaru

La cei 24 de ani, are destul de multa experienta in coordonarea de proiecte, avand o viata activa si in plan social. Plin de energie si cu multe planuri de viitor, Alexandru a facut o informare detaliata a proiectelor ce vor fi desfasurate de Rotaract Bacau in viitorul apropiat. Cateva dintre idei sunt excelente, asa ca se va implica si Rotary Club in implementarea lor. Desi sunt o echipa de doar 15 membri, sunt activi iar ideele ce le au sunt foarte interesante si merita atentie.

Actiunile Rotaract sunt supervizate de colegul nostru Tistus Stoica, astfel ca la fiecare intalnire suntem informati despre problemele aparute sau tematica discutiilor Rotaract.

Am discutat si despre cateva actiuni ce le vom realiza impreuna cu tinerii de la Rotaract dar si despre colaborarea Rotaract – Interact.

Succes Alexandru !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parteneri

 

 

 

 

web design | seo | hosting