Concert Stradivarius – Alexandru Tomescu

Concertul National Stradivarius

Aseara, pe o vreme ploioasa, la Biserica Romano Catolica Sfintii Petru si Pavel din Bacau am avut in mijlocul nostru pe Alexandru Tomescu, violonist de exceptie care a sustinut singur, impreuna cu Vioara Stradivarius la care canta,  un Concert Bach, timp de doua ore si jumatate.  Sala a fost plina, locurile fiind ocupate. Estimarile fiind intre 900 si 1000 de persoane ce au participat la acest concert.  Publicul a fost variat, de la copii de cativa ani pana la batrani indragostiti de Bach. A fost un eveniment placut, natural care in ciuda vremii a incantat publicul.
Pentru un instrument fabricat in anul 1702, vioara suna exceptional de bine, facand sa vibreze profund inimile celor prezenti. Prestatia tanarului Alexandru Tomescu a fost ireprosabila. Simbioza dintre cei doi a ridicat sala in picioare spre sfarsitul concertului. Biserica este foarte potrivita pentru evenimente de acest gen, acustica salii fiind foarte buna.

Multumim gazedei evenimentului, parintele decan Isidor Dâscă pentru ca a pus la dispozitie impunatoarea sala a Bisericii.

Turneul National Stradivarius este susutinut de Districtul Rotary 2241 si in acest an concertele au fost sustinute in 12 orase din Romania.

pagina evenimentului

Parteneri

 

 

 

 

web design | seo | hosting